trigger van Rondjemidden-Drenthe

Rondje Midden-Drenthe

door | Recreatiekaart

Bij ons staan gastvrijheid en plezier centraal!

Locatie: Hoofdstraat 32, 9433 PP, Zwiggelte
Mogelijkheden: Solexen, E-Choppers, Triggers, en meer
Activiteiten: Prachtige tochten op unieke voertuigen in Midden-Drenthe
Website: www.rondjemiddendrenthe.nl

Over Rondje Midden-Drenthe

Thijs en Nicky Meijboom zijn in 2019 gestart met de verhuur van solexen en e-choppers onder de naam Rondje Midden-Drenthe. Een flexibel, informeel bedrijf waar alles mogelijk is. Vanaf de locatie in Zwiggelte kun je genieten van een heerlijk dagje uit. 24 uur per dag, 7 dagen per week. Ze denken graag met je mee over de mogelijkheden!

Cruise met de stoere elektrische chopper door de mooie omgeving van Midden-Drenthe, of verken de mooie omgeving van Midden-Drenthe met een solextocht. Door het bos, over de heide en landweggetjes.

Of ga op pad met de unieke Trigger (zie afbeelding). Dit groene monster is een lust voor het oog en rijdt fantastisch! Ga er met een vriend of vriendin op uit en scheur door het mooie Drentse landschap, óf verwen de liefde van je leven met een romantische tour door de prachtige omgeving en langs idyllische dorpjes.

Ook heeft Rondje Midden-Drenthe de Swingtrike beschikbaar: 100% elektrisch, milieuvriendelijk, geruisloos én geen helmplicht!  Ze zijn te besturen zónder rijbewijs, vanaf 16 jaar. Hang naar links of naar rechts om te sturen, “gas” geven en gaan! Met een volle accu ‘Swing’ je zo’n 20 kilometer door onze fantastische omgeving.

Neem eens een kijkje op de website van Rondje Midden-Drenthe als je op zoek bent naar een geweldige ervaring in het mooie Drenthe! -> www.rondjemiddendrenthe.nl

Jeffrey
Wij hebben als grootste aanbieder in Nederland voor verzekeringen van recreatief verhuurde motorvoertuigen de 'recreatiekaart' ontwikkeld. Op deze kaart kun je per provincie eenvoudig zoeken naar de mogelijkheden voor een leuk dagje uit. Wil je meer weten? Mail naar recreatiekaart@bokhorstverzekeringen.nl

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *