E-Choppers in een weiland bij Vechtday Express

Vechtdal Express

door | Recreatiekaart

Het beste vervoer voor iedere tour!

Locatie: Marsweg 1, 7794 RK Rheeze
Mogelijkheden: E-Choppers, E-Fatbikes, TukTuks en meer
Activiteiten: Van TukTuk’s tot E-Choppers, Vechtdal Express heeft het allemaal
Website: www.vechtdalexpress.nl

Over Vechtdal Express

In een Tuk Tuk rondom Rheeze of Hardenberg toeren of heerlijk cruisen op de Vechtdal Choppers en E-bikes? De rivier de Vecht ontdekken vanuit een E-boot of een kano? Huur dan nu jouw Tuk Tuk, E-Chopper, E-Fatbike, E-boot of kano bij Vechtdal Express!

Bij aankomst op onze start locatie in Rheeze zal de pret al beginnen onder het genot van een kopje koffie of thee. Terwijl je geniet van een lekkernij wordt er verteld wat er gaat gebeuren. Zodra de chauffeurs zijn aangewezen volgt er een proefrondje op het testparcours. Hier zal de fotocamera zeker niet overbodig zijn. Ga je met een Tuk Tuk toeren dan ga je bewapend met routekaart de omgeving ontdekken. Met de Vechtdal Chopper en E-Fatbike volg je een GPS-route langs de mooiste plekjes van Rheeze en omstreken.

Het Vechtdal met zijn omliggende streken leent zich bijzonder goed voor mooie tochten.Of je nou door de bossen rijdt of over de Vecht vaart, zij hebben de routes met veel zorg uitgezet, zodat je alleen nog maar gas hoeft te geven en te genieten.

Neem eens een kijkje op de website van Vechtdal Express als je op zoek bent naar een leuke ervaring in het prachtige Rheeze! -> www.vechtdalexpress.nl

Jeffrey
Wij hebben als grootste aanbieder in Nederland voor verzekeringen van recreatief verhuurde motorvoertuigen de 'recreatiekaart' ontwikkeld. Op deze kaart kun je per provincie eenvoudig zoeken naar de mogelijkheden voor een leuk dagje uit. Wil je meer weten? Mail naar recreatiekaart@bokhorstverzekeringen.nl

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *