e-chopper van scooter verhuur arcen

Scooter Verhuur Arcen

door | Recreatiekaart

Touren langs de Maas op een E-Scooter!

Locatie: Kerkstraat 3a, 5944 AM Arcen
Mogelijkheden: E-Scooters en Unieke routes langs de Maas
Website: www.scooterverhuurarcen.nl

Over Scooter Verhuur Arcen

Jimmy en Simone zijn in april 2019 begonnen met het verhuren van 8 E-Scooters. “Momenteel verhuren we 40 E Scooters, Jimmy en ik zijn dit eenmanszaakje met z’n tweeën 5 jaar geleden begonnen en runnen alles nog steeds met z’n tweeën!” Op een unieke wijze kennis maken met het prachtige landschap dat Limburg te bieden heeft? Dat kan met een van onze elektrische scooters van Scooter Verhuur Arcen!

Met deze milieuvriendelijke stoere scooter, ook wel E-chopper ‘Scrooser’ of ‘big wheel’ genoemd, ontdekt u de mooiste plekjes van Arcen en omstreken. Bijvoorbeeld de Hertog Jan Brouwerij, Graanbranderij de IJsvogel en de Kasteeltuinen en andere tal van bezienswaardigheden voor een interessante stop onderweg.

De route tussen Arcen en Venlo is erg uniek omdat U langs de Maas rijdt, en geniet van dit prachtige stukje natuur. U rijdt door de dorpen Lomm en Velden en komt erg bijzondere plekjes tegen op deze route. Een erg bijzonder, mooi en tevens ontspannen dagje uit dus voor ieder publiek.

Neem eens een kijkje op de website van Scooter Verhuur Arcen als je op zoek bent naar een unieke route op een E-Scooter langs de Maas!: www.scooterverhuurarcen.nl

Jeffrey
Wij hebben als grootste aanbieder in Nederland voor verzekeringen van recreatief verhuurde motorvoertuigen de 'recreatiekaart' ontwikkeld. Op deze kaart kun je per provincie eenvoudig zoeken naar de mogelijkheden voor een leuk dagje uit. Wil je meer weten? Mail naar recreatiekaart@bokhorstverzekeringen.nl

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *