e-choppers van e-chopper adventures

E-Chopper Adventures

door | Recreatiekaart

Ontdek het Groene hart… Op een E-Chopper!

Locatie: Klein Amerika 24, 2806 CA Gouda
Mogelijkheden: E-Chopper verhuur, Personeelsfeesten, Bedrijfsevenementen en meer!
Activiteiten: Bijzondere routes langs de Reeuwijkse Plassen op E-Choppers
Website: www.e-chopperadventures.nl En www.grandcanyon.nl

Over E-Chopper Adventures

E-Chopper Adventures biedt bijzondere routes. Laat je meevoeren langs de Reeuwijkse Plassen of de Meije, vergaap je aan het groene polderlandschap en geniet in stilte van het moois dat je onderweg tegenkomt. Van kaasboerderijen tot bijzondere molens en van historische dorpen en stadjes tot fijne horecapareltjes. Of wat dacht je van een geruisloze rit door de polder tijdens zonsondergang?

Stap op een E-Chopper of E-Fatbike van E-Chopper Adventures en beleef het Groene Hart op een unieke manier!

E-Chopper Adventures heeft startlocaties op bijzondere plekken. Kies je voor een ritje naar een pittoresk dorpje of trek je toch liever de polder in? Het kan allemaal! Neem een goedgevulde picknickmand mee of sluit af met een heerlijke borrelplank. Een E-Chopper huren kan al vanaf €37,50 per persoon. De medewerkers staan voor je klaar om je een onvergetelijke dag in het mooie Groene Hart te bezorgen!

E-Chopper Adventures is onderdeel van Grand Canyon. Grand Canyon Events is eventspecialist, eventorganisator, eventpartner en projectondernemer. Zij bieden advies, conceptontwikkeling en organisatie voor de meest uiteenlopende bedrijfsevenementen, zetten op eigen initiatief (grote) publieksevenementen op en adviseren andere organisatoren op het gebied van logistiek, catering en veiligheid.

Neem eens een kijkje op de website van E-Chopper Adventures je op zoek bent naar bijzondere routes langs de Reeuwijkse plassen of de Meije op een E-Chopper!: www.e-chopperadventures.nl

Jeffrey
Wij hebben als grootste aanbieder in Nederland voor verzekeringen van recreatief verhuurde motorvoertuigen de 'recreatiekaart' ontwikkeld. Op deze kaart kun je per provincie eenvoudig zoeken naar de mogelijkheden voor een leuk dagje uit. Wil je meer weten? Mail naar recreatiekaart@bokhorstverzekeringen.nl

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *