E-Choppers van Going On Wheels

Going On Wheels

door | Recreatiekaart

E-choppers huren met 5 handige startlocaties

Locatie: Doornseweg 23, 3931 MH Woudenberg (en meer)
Mogelijkheden: E-Chopper routes, Pannenkoekentochten, Arrangementen en meer!
Website: www.goingonwheels.nl

Over Going on Wheels

Met de e-chopper zijn de mogelijkheden zo goed als eindeloos: stippel simpelweg een mooie route uit en las een pauze in als jij dat wilt. Bezoek bezienswaardigheden onderweg, geniet van een picknick of maak juist een lekker lange route dwars door de mooiste natuur van de regio. Heb je geen zin om zelf iets te bedenken? Kies dan een van de speciale arrangementen. Wil je dus samen met je collega’s, vrienden of familie lekker gaan toeren? Voor e-chopper verhuur ga je naar Going on Wheels.

Going on Wheels heeft maar liefst vijf locaties!

Met andere woorden: vijf plekken waar je kunt beginnen aan je geruisloze tocht door de natuur. Al die vijf plekken hebben een unieke ligging, alsof ze elk een andere eigenschap van de natuur op de Utrechtse Heuvelrug benadrukken.
Eén ding hebben alle startlocaties gemeen: bij de start krijg je altijd een heldere uitleg over waar je bij het rijden op de e-chopper allemaal op moet letten, en een duidelijke instructie met do’s and don’ts om optimaal en veilig op een chopper aan het verkeer te kunnen deelnemen.
Klik HIER om alle 5 de startlocaties te bekijken!

Neem eens een kijkje op de website van Going on Wheels je op zoek bent naar bijzondere routes rond de Utrechtse heuvelrug op een E-Chopper!: www.goingonwheels.nl

Jeffrey
Wij hebben als grootste aanbieder in Nederland voor verzekeringen van recreatief verhuurde motorvoertuigen de 'recreatiekaart' ontwikkeld. Op deze kaart kun je per provincie eenvoudig zoeken naar de mogelijkheden voor een leuk dagje uit. Wil je meer weten? Mail naar recreatiekaart@bokhorstverzekeringen.nl

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *