e-choppers van outdoor Overloon

Outdoor Overloon

door | Recreatiekaart

Dé toeristische parel van het Land van Cuijk!

Locatie: Vierlingsbeekseweg 16 in Overloon
Mogelijkheden: Scooterverhuur, Boogschieten, Escaperooms en meer
Activiteiten: Unieke buitenactiviteiten in de mooie natuur van Overloon
Website: www.outdooroverloon.nl

Over Outdoor Overloon

Outdoor Overloon is een enthousiast team van medewerkers welke graag voor u een leuke dag / ochtend / middag verzorgd! Het bedrijf heeft haar wortels en locatie in het toeristische Overloon en werkt nauw samen met lokale partners en accommodaties.
Het verzorgen van groepsactiviteiten is een speerpunt van het bedrijf, hierbij kan gedacht worden aan activiteiten als expeditie robinson, highland games, spellen 10-kamp, bubble voetbal en boogschieten. Nieuw is de GPS-tocht, voor een mooie wandeling in en rondom Overloon met leuke zoekopdrachten. Kijk HIER voor de arrangementen.

Daarnaast is het mogelijk om te genieten van de mooie bosrijke omgeving door middel van het huren van een fietstrein of klootschieten. Uiteraard voorzien van een routebeschrijving.

Wil je lekker uitwaaien op een mooie scooter samen met je vriend of vriendin? Op ontspannen wijze de mooie omgeving van Overloon verkennen aan de hand van een uitgestippelde route of toch liever zelf de route bepalen!? Tussendoor stoppen voor een hapje of drankje en de dag afsluiten met een ijs bij ijssalon Clevers?

De scooters zijn de, inmiddels bekende, E-choppers! Stap op deze E-Chopper en je zal zien dat alle ogen op je gericht zijn. De E-Chopper is super stoer met zijn brede banden en omdat de E-chopper volledig elektrisch is maakt deze geen geluid. Wel zo leuk en nog eens goed voor het milieu ook!

Neem eens een kijkje op de website van Outdoor Overloon je op zoek bent naar unieke en avontuurlijke arrangementen in Overloon!: www.outdooroverloon.nl

Jeffrey
Wij hebben als grootste aanbieder in Nederland voor verzekeringen van recreatief verhuurde motorvoertuigen de 'recreatiekaart' ontwikkeld. Op deze kaart kun je per provincie eenvoudig zoeken naar de mogelijkheden voor een leuk dagje uit. Wil je meer weten? Mail naar recreatiekaart@bokhorstverzekeringen.nl

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *