e-choppers van beachline

BeachLine Beach & Events

door | Recreatiekaart

Een unieke evenementen locatie voor feesten & partijen

Locatie: Rechtestraat 25, 3151 HN Hoek van Holland, Zuid-Holland
Mogelijkheden: E-Choppers, Blokarten, Powerkiten, Horeca en meer
Activiteiten: Outdoor activiteiten op het strand en aan zee
Website: www.beachlinebeach.nl

Over Beachline

BeachLine is een evenementenlocatie en strandpaviljoen in één aan het strand van Hoek van Holland, Rotterdam. Van maart t/m oktober bieden zij dagelijks een a la carte menu, en het gehele jaar BBQ’s en buffetten gecombineerd met wekelijkse-/ groepsactiviteiten voor vrijgezellendagen, bedrijfsuitjes en familiedagen. Je kunt denken aan activiteiten zoals E-Choppen, Blokarten, Powerkiten, Brandingraften, Suppen, Golfsurfen en meer!

Hoek van Holland is hét activiteitenstrand van de gemeente Rotterdam. Bij uitstek de mooiste locatie voor een vrijgezellendag, bedrijfsuitje of familiedag! Hoek van Holland ligt langs het strand gezien onder Scheveningen, Den Haag en Westland.

Het enthousiaste team van BeachLine staat het gehele jaar door voor jullie klaar met actieve en minder actieve programma’s voor kleine en grote groepen tot wel 500 personen.

Wil je meer informatie over de groepsactiviteiten, een BBQ of een leuk uitje aan het strand? Neem eens een kijkje op de website van BeachLine! -> www.beachlinebeach.nl

Jeffrey
Wij hebben als grootste aanbieder in Nederland voor verzekeringen van recreatief verhuurde motorvoertuigen de 'recreatiekaart' ontwikkeld. Op deze kaart kun je per provincie eenvoudig zoeken naar de mogelijkheden voor een leuk dagje uit. Wil je meer weten? Mail naar recreatiekaart@bokhorstverzekeringen.nl

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *