e-choppers van Bubbelbal

Een groot aanbod van sport en spel activiteiten bij bubbelbal.nl

Locatie: Zieuwentseweg 50, 7136LC Zieuwent
Mogelijkheden: E-Choppers, Lasergamen, Quads, BubbelBal, pubquiz en meer
Activiteiten: Unieke buiten activiteiten en arrangementen in Gelderland
Website: www.bubbelbal.nl

Over BubbelBal

BubbelBal.nl is in 11 jaar tijd uitgegroeid tot een grote aanbieder van groepsactiviteiten voor jong en oud, door heel Nederland en België, ook op locatie. Dit gaat van ‘BubbelVoetbal’ in een weiland in Heerenveen tot aan 100 E-Choppers afgeleverd in Maastricht. ” Onze kracht is het leveren van activiteiten voor jouw uitje op de gewenste locatie naar keuze.” Zelf geen locatie om een activiteit te laten plaatsvinden? Geen probleem. Vraag het het team van BubbelBal en ze vinden wel een geschikte plek.

BubbelBal.nl is begonnen met het spel BubbelVoetbal. Dit spel hebben zij als eerste in Nederland geïntroduceerd en hebben hun eigen lijn met BubbelBallen op maat laten maken.
Daarna hebben ze zich uitgebreid tot een groot en breder aanbod met ludieke activiteiten.

Reeds is daar nog een onderdeel aan toegevoegd, namelijk: “het totaal ontzorg pakket”.
Er word dan alles voor je geregeld qua uitjes. Door hun ervaringen en honderden samenwerkingspartners door heel Nederland maken ze snel een passend aanbod voor jouw groep met goede en betrouwbare partijen. Dat noemen wij maatwerk!

Kortom: BubbelBal is perfect voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, klassenfeesten, teamuitjes, personeelsfeesten of kinderfeestjes waarbij jullie één of eerdere activiteiten bij henhuren voor één of meerdere dagen. Dat alles voor een scherpe prijs op locatie naar keuze geleverd.

 

Zoek jij naar een compleet verzorgde dag voor een groepsuitje met familie en vrienden? Neem eens een kijkje op de website van BubbelBal of neem contact met ze op! -> www.bubbelbal.nl

Jeffrey
Wij hebben als grootste aanbieder in Nederland voor verzekeringen van recreatief verhuurde motorvoertuigen de 'recreatiekaart' ontwikkeld. Op deze kaart kun je per provincie eenvoudig zoeken naar de mogelijkheden voor een leuk dagje uit. Wil je meer weten? Mail naar recreatiekaart@bokhorstverzekeringen.nl

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *