Buggy's van Eko-Tours

BELEEF HET GROENE AVONTUUR

Locatie:Valtherweg 1, 7875 TA Exloo
Mogelijkheden: E-Bikes, Buggy-Tours, E-Choppers, Excursies en meer
Activiteiten: Excursies en (E) Tours op de Hondsrug in Drenthe
Website: www.eko-tours.nl

Over Eko-Tours

Ga je mee met het leukste uitje van Drenthe? In 2024 won Eko-Tours de gouden publieksprijs van de ANWB voor het allerleukste uitje in Drenthe. Dit mag je dus niet missen; een avontuurlijk excursie in de elektrische terreinauto’s door de Drentse natuur of een prachtige tour met een van de vele elektrische tweewielers door het gebied.

Eko-Tours kent dit gebied als geen ander en de excursies en tours staan garant voor kwaliteit en plezier. En dat bevestigen de vele duizenden deelnemers. Al jarenlang wordt Eko-Tours door de deelnemers hoog gewaardeerd op sociale media. Ervaar samen met familie of vrienden een speciaal ‘groen’ avontuur en ga op een ontdekkingsreis door het Unesco Geopark de Hondsrug. Verken duurzaam en ontspannen met een deskundige gids het mooie Drentse landschap. 

Je rijdt op een excursie zelf in een 100% elektrische terreinauto door de natuur en langs de vele bezienswaardigheden. De gids rijdt voorop naar de mooiste plekken in het bos en op de heide van dit Unesco Geopark de Hondsrug en vertelt hierover onderweg uitgebreid. 

De prachtige omgeving en historische bezienswaardigheden bieden je een geweldige ervaring in de natuur. Er zijn verschillende tochten mogelijk, het hele jaar door. Doe mee en kom een heerlijke ochtend, middag of avond genieten van de bossen en heide in het natuurgebied van de Hondsrug. Jong en oud kunnen mee op deze excursies. 

Eko-Tours biedt ook tours aan met andere bijzondere elektrische voertuigen, zoals diverse soorten Eko-Choppers, Eko-Bike, Eko-Cruiser, de Eko-Carver of Eko-Rocks, waarmee je op eigen gelegenheid via mooie uitgestippelde routes op je smartphone de meest bijzondere plekken ervaart van de Hondsrug. 

 

Eko-Tours brengt je op de mooiste plekjes in de natuur van de Hondsrug en langs vele bezienswaardigheden. Reserveer een heuse safari in de natuur of boek een relaxte tour en beleef de Hondsrug van Drenthe! -> www.eko-tours.nl

Jeffrey
Wij hebben als grootste aanbieder in Nederland voor verzekeringen van recreatief verhuurde motorvoertuigen de 'recreatiekaart' ontwikkeld. Op deze kaart kun je per provincie eenvoudig zoeken naar de mogelijkheden voor een leuk dagje uit. Wil je meer weten? Mail naar recreatiekaart@bokhorstverzekeringen.nl

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *