solexen van Solexverhuur Alblasserwaard

Solexverhuur Alblasserwaard

door | Recreatiekaart

De Solex is helemaal terug van weggeweest!

Locatie: Bergstoep 42A, 2959AB Streefkerk
Mogelijkheden: Solexen, E-Choppers, Steps en meer
Activiteiten: Prachtige routes door Alblasserwaard
Website: www.solexverhuuralblasserwaard.nl

Over Solexverhuur Alblasserwaard

Terug naar de rust en het geluk van de jaren vijftig uit de vorige eeuw. Bewonder de natuur in de prachtige Alblasserwaard. Bezoeker Kinderdijk met z’n historische molens. Dwaal rond in Nieuwpoort, het kleinste stadje van Zuid-Holland.

De Solex is helemaal terug van weggeweest! Bij Solexverhuur Alblasserwaard BV kunt u genieten van een heerlijke Solex tocht door het polderlandschap! Er kunnen routes voor je worden uitgezet langs natuurgebieden , molens en boerderijen en over landweggetjes, fietspaden en dijken, door verschillende dorpjes met cafeetjes, terrasjes en bezienswaardigheden.

Hier krijg je de kans om dit brommertje te (her) ontdekken. U rijdt met een leuke bijpassende helm, met het brommende geluid van het motortje rond in een prachtige omgeving. Voor even terug in de tijd, en zonder dat het u energie kost. Je kunt verantwoord genieten van alles om u heen samen met uw vrienden, familie of collega’s.

 

Ontdek de schoonheid van Alblasserwaard op een echte Solex. Neem is een kijkje op de website! -> www.solexverhuuralblasserwaard.nl

Jeffrey
Wij hebben als grootste aanbieder in Nederland voor verzekeringen van recreatief verhuurde motorvoertuigen de 'recreatiekaart' ontwikkeld. Op deze kaart kun je per provincie eenvoudig zoeken naar de mogelijkheden voor een leuk dagje uit. Wil je meer weten? Mail naar recreatiekaart@bokhorstverzekeringen.nl

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *