E-Choppers bij Carlos Bikes

Carlos Bikes

door | Recreatiekaart

WAT GA JIJ HUREN?

Locatie: Nijverheidsweg 7, 1693 AM Wervershoof
Mogelijkheden: E-Choppers, Fatbikes, E-Walkers, Elektrische fietsen en meer
Activiteiten: Verhuur van e-bikes, scooters en e-choppers door de gehele kop van Noord-Holland
Website: www.carlosbikes.nl

Over Carlos Bikes

Carlosbikes staat garant voor fun. Voor een bedrijfsuitje, famillieuitje of groepsuitje. Maar ook voor toeristen kunnen ze een vakantie in Westfriesland extra leuk maken!

Huur je bij Carlos Bikes een e-bike, scooter of  e-choppers, dan krijg je er mooie routes en tips bij cadeau. Zo ontdek je West Friesland en de kop van Noord-Holland op een unieke manier. De op maat gemaakte routes laten je prachtige natuur zien en voeren je langs de fijnste stranden en mooie historische plekken zoals Medemblik en must-see Enkhuizen.

Carlos Bikes is gespecialiseerd in e-bike, fatbike, scooter en e-chopper verhuur door de gehele kop van Noord-Holland. Of het nu gaat om fietsverhuur voor één dag of voor een paar weken, het huren van een e-chopper voor een event, bedrijfsuitje of een gezellige dag met vrienden een scooter huren. Het is allemaal mogelijk bij Carlos Bikes!

Iedereen is welkom, of het nu gaat om het huren van een elektrische fiets voor één dag of voor een paar weken. Het huren van een e-chopper of scooter voor een event, bedrijfsuitje of een gezellige dag met vrienden.

 

 

Of je nou een e-bike voor een dag, week of meerdere weken huurt. Of je wilt een e-chopper of scooter voor een halve of hele dag huren, bij Carlos Bikes ben je altijd welkom! -> www.carlosbikes.nl

 

Jeffrey
Wij hebben als grootste aanbieder in Nederland voor verzekeringen van recreatief verhuurde motorvoertuigen de 'recreatiekaart' ontwikkeld. Op deze kaart kun je per provincie eenvoudig zoeken naar de mogelijkheden voor een leuk dagje uit. Wil je meer weten? Mail naar recreatiekaart@bokhorstverzekeringen.nl

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *