huifkar bij Minicamping Bergeijk

Minicamping Piet Theuws Bergeijk ’t Loo

door | Recreatiekaart

De koffie staat klaar!

Locatie: Weebosserweg 38, 5571 LN Bergeijk
Mogelijkheden: Minicamping en Huifkar (pipowagen) verhuur
Activiteiten: Rustig gelegen camping in de bosrijke omgeving van het buitengebied in het Bergeijkse kerkdorp ’t LOO, temidden van vele fietsroutes.
Website: www.campingbergeijk.nl

Over Piet Theuws ’t Loo

Al tientallen jaren is de Pipowagen/huifkar van Piet Theuws een bekend begrip onder jong en oud in de kempen. Vroeger werd deze pipowagen voortgetrokken door Belgische trekpaarden maar sinds een jaar of 15, wordt hiervoor de tractor gebruikt. De Pipowagen kan gehuurd worden voor trektochten in en rondom de kempen, en kan groepen tot circa 60 volwassen personen vervoeren.

Piet en Christine Theuws runnen al sinds 1995 de minicamping in de bosrijke omgeving van het buitengebied in het Bergeijkse kerkdorp ’t LOO, temidden van vele fietsroutes.

De camping bevat 15 ruime standplaatsen die ieder voorzien zijn van 10 ampère aansluitingen en rioolaansluiting. “Wij investeren in onze toekomst d.m.v. netheid en hygiene in onze sanitaire voorzieningen.”

Op de prachtige camping wordt u rust, ruimte, ontspanning en gastvrijheid in een natuurrijke omgeving geboden.

 

Ga gerust eens langs om uw vakantieplekje te bekijken, reserveren is niet noodzakelijk, maar wel aan te bevelen. “De koffie staat klaar!” -> www.campingbergeijk.nl

 

Jeffrey
Wij hebben als grootste aanbieder in Nederland voor verzekeringen van recreatief verhuurde motorvoertuigen de 'recreatiekaart' ontwikkeld. Op deze kaart kun je per provincie eenvoudig zoeken naar de mogelijkheden voor een leuk dagje uit. Wil je meer weten? Mail naar recreatiekaart@bokhorstverzekeringen.nl

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *