e-bikes van Feestenboel

Feestenboel

door | Recreatiekaart

UW FEEST OP EN TOP GEREGELD!

Locatie: Industriestraat 6C, 8081 HG Elburg
Mogelijkheden: Fietsen, Sport & Spel, Springkussens, E-Bikes/Choppers en meer
Activiteiten: Springkussens, attracties, spellen, E-cruisers/Fatbikes en meer.
Website: www.feestenboel.com

Over Feestenboel

Bij Feestenboel kunt u terecht voor een uitgebreid attractie- en feestassortiment met unieke artikelen. Organiseert u binnenkort een bedrijfsevenement, een sportdag of familiefeest? En bent u opzoek naar leuke attracties, springkussens, E-scooters, spellen of andere feestartikelen?

Feestenboel doet er alles aan om het evenement voor jong en oud tot een groot succes te maken!

Heerlijk genieten in de bossen of op de heide met een stoere Fatbike met trapondersteuning, of ontdek de mooiste plekjes van Elburg en omstreken met een E-scooter.  Beleef een bijzondere ervaring samen met je vrienden, familie, collega’s of je speciale uitje.

Voor mensen met én zonder rijbewijs zijn er fietsen en scooters te huur met een topsnelheid van max. 25 kilometer per uur.

 

Ben jij op zoek naar attracties, partytenten, kano’s of een leuk dagje uit op een e-scooter of e-bike? Neem een kijkje op de website van Feestenboel en bekijk de mogelijkheden! -> www.feestenboel.com

 

Jeffrey
Wij hebben als grootste aanbieder in Nederland voor verzekeringen van recreatief verhuurde motorvoertuigen de 'recreatiekaart' ontwikkeld. Op deze kaart kun je per provincie eenvoudig zoeken naar de mogelijkheden voor een leuk dagje uit. Wil je meer weten? Mail naar recreatiekaart@bokhorstverzekeringen.nl

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *