E-Chopper Fun

door | Recreatiekaart

START MET E-CHOPPERS RIJDEN VANAF ÉÉN VAN DE VELE OPSTAPPUNTEN

Locatie: Peperstraat 10D, 5171EC Kaatsheuvel
Mogelijkheden: E-Chopper Verhuur
Activiteiten: E-Chopper rijden in Kaatsheuvel, Biesbosch, Oisterwijk, Den Bosch, Breda en meer
Website: www.e-chopperfun.nl

Over E-Chopper Fun

Hoe boek ik E-chopper rijden?

Heel eenvoudig! Kies eerst het opstappunt van waaruit je wilt vertrekken. Kies vervolgens het aantal personen, de datum en tijd waarop je wilt gaan rijden. Leg je reservering vast en ga met je boeking naar het opstappunt. Daar ontvang je een gedegen instructie en een helm. Daarna ga je lekker 2, 3, 4 of 6 uur E-chopper rijden!

Waarom is E-chopper rijden zo leuk?

Heel simpel: vrijheid en in stilte genieten van een mooi natuurgebied. Dit alles op een veilige snelheid. Leuke bijkomstigheid: rijden op een E-chopper is stil en emissie vrij. Dus geen geluid of stank zodat je onderweg fijn met elkaar kunt praten over alles wat je ziet. Boek vandaag nog een E-chopper tocht bij E-Chopper Fun en ga heerlijk cruisen. Have a lot of E-Chopper Fun!

 

Ben je toevallig in de Buurt van Noord-Brabant en ben je op zoek naar meer leuke uitjes? Bekijk dan ook het verhaal van Toon Vertier!

 

Wist je dat er ook toffe arrangementen voor bedrijven beschikbaar zijn en er tot wel 50 E-choppers op locatie gebracht kunnen worden? Neem contact op over de mogelijkheden, of neem een kijkje op de website! e-chopperfun.nl

Jeffrey
Wij hebben als grootste aanbieder in Nederland voor verzekeringen van recreatief verhuurde motorvoertuigen de 'recreatiekaart' ontwikkeld. Op deze kaart kun je per provincie eenvoudig zoeken naar de mogelijkheden voor een leuk dagje uit. Wil je meer weten? Mail naar recreatiekaart@bokhorstverzekeringen.nl

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *