Kreidlerhuren.nl

door | Recreatiekaart

KREIDLER HUREN IS HET MEEST NOSTALGISCHE UITJE IN BRABANT

Locatie: Warwickstraat 19, 4651 SX Steenbergen
Mogelijkheden: Ruim assortiment aan Kreidlers, Puchs en Zundapps
Activiteiten: Nostalgische brommerritten door Noord-Brabant
Website: www.kreidlerhuren.nl

Over Kreidlerhuren.nl

Verras je familie , vrienden of gewoon jezelf met een dagje terug in de tijd door het huren van een Kreidler Florett, RMC, Zundapp of Puch Maxi en toer met een gangetje van zo’n 50 km/uur door het Brabantse landschap of over de Zeeuwse klei.

Met Kreidlerhuren.nl kan je een terrasje pakken in Brabant of een visje eten in Zeeland. Het kan allemaal met de uitgestippelde routes. Wat is een kreidler?

Met het huren van een Kreidler kun je genieten van een unieke en authentieke ervaring terwijl je samen met vrienden een rondje maakt op de prachtige Brabantse Wal, de Zeeuwse Klei of prachtige plekken als Fijnaart of Oudemolen.

Het is de perfecte manier om de mooie omgeving te verkennen en herinneringen te creëren die je nooit zult vergeten. Maak dan ook gebruik van uitgestippelde routes als de ‘vestingroute’ of de ‘polderroute’!

 

 

Ben jij op zoek naar een uniek nostalgisch uitje met vrienden of familie? Neem dan zeker een kijkje op de website van kreidlerhuren.nl Neem contact met ze op voor de mogelijkheden ! www.kreidlerhuren.nl

Jeffrey
Wij hebben als grootste aanbieder in Nederland voor verzekeringen van recreatief verhuurde motorvoertuigen de 'recreatiekaart' ontwikkeld. Op deze kaart kun je per provincie eenvoudig zoeken naar de mogelijkheden voor een leuk dagje uit. Wil je meer weten? Mail naar recreatiekaart@bokhorstverzekeringen.nl

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *