Zundapphuren.nl

door | Recreatiekaart

OP DE BROMMER DOOR DE POLDER

Locatie: Bouwerskamp 23, 8301AE Emmeloord
Mogelijkheden: Ruim assortiment aan Zundapps, sinds kort is ook de Kreidler toegevoegd
Activiteiten: Nostalgische brommerritten door Flevoland
Website: www.zundapphuren.nl

Over Zundapphuren.nl

Bij Zundapphuren.nl is er beschikking over diverse Zundapp’s, zowel met hand- als met voetschakeling, als ook diverse Puch Maxi’s die volledig automatisch zijn en dus voor iedereen met een rijbewijs makkelijk te besturen, maar voor wat betreft snelheid en beleving niet onderdoen voor de Zundapp.

Daardoor is een dagje rondtoeren op een echte oldtimer een belevenis die voor iedereen toegankelijk is, zolang je beschikt over een geldig rijbewijs.

Dus niet alleen voor stoere mannen, maar zeker ook voor families, clubs, vriendengroepen, bedrijfsfeestjes, dameskransjes, kortom, voor iedereen die op zoek is naar een invulling van een prachtige dag!

Iedereen is hier welkom, dus ook als je een vrijgezellenfeest organiseert. “Onze ervaring met deze groepen is echter dat zij niet specifiek voor het rijden op een oldtimer brommer kiezen vanwege de beleving, maar meer een ‘activiteit’ voor hun feest zoeken.”

 

 

Alles is bij Zundapphuren.nl mogelijk! Neem even contact op voor je (bijzondere) wensen, zoals rijden op een andere gewenste locatie, en ze zullen voor je kijken voor een oplossing op maat! Neem zeker een kijkje op de website voor alle mogelijkheden! www.zundapphuren.nl

Jeffrey
Wij hebben als grootste aanbieder in Nederland voor verzekeringen van recreatief verhuurde motorvoertuigen de 'recreatiekaart' ontwikkeld. Op deze kaart kun je per provincie eenvoudig zoeken naar de mogelijkheden voor een leuk dagje uit. Wil je meer weten? Mail naar recreatiekaart@bokhorstverzekeringen.nl

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *